Κωδικός: ΠΔ1021

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
  • Νέο
Αμαξίδιο Quicky Easy Life R -Αμαξίδια active - αθλητικά
  • Αμαξίδιο Quicky Easy Life R -Αμαξίδια active - αθλητικά

Αμαξίδιο Quicky Easy Life R

ΕΑ1001

Αναπηρικό αμαξίδιο Active Quicky Easy Life R

Για απαιτητικούς ενεργούς χρήστες με διάφορες ανάγκες κατασκευάστηκε το quicky easy life R σταθερού και συμπαγές σκελετού. Χρησιμοποιεί μια πολύ ανθεκτική άκαμπτη αναπηρική πολυθρόνα ενεργειακά αποδοτική ή οποία έχει αποδειχθεί μακροχρόνια ως η καλύτερη για active αμαξίδια.

Με μόλις 11 κιλά βάρος παρέχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, σταθερά υποπόδια (γωνία πλαισίου 105° και 95°) και προσθαφαιρούμενου υποποδίου (γωνία πλαισίου 70°, 80° ή 90°).

1.900,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

100% secure payments
Περιγραφή

Είναι το ιδανικό ενεργό αμαξίδιο για χρήστες που χρειάζονται να προσαρμόσουν τις ανάγκες τους με την πάροδο του χρόνου. Aλλάξτε το ύψος των πίσω καθισμάτων,  αλλάξτε το κέντρο βάρους για να κάνετε την αναπηρική σας καρέκλα πιο σταθερή ή ενεργή, και αυξήστε / μειώστε τον κάδο ή ακόμα και αυξήστε την κλίση του τροχού από 0 ° έως 4 °! .

Προσαρμόστε την ενεργή αναπηρική καρέκλα LIFE-R όπως σας ταιριάζει για να έχετε την τέλεια διαμόρφωση με το αμαξίδιο LIFE-R. Μπορείτε να επιλέξετε από δύο διαφορετικές σταθερές γωνίες άκαμπτου πλαισίου και δύο επιλογές περιστροφής.

Πολλαπλά ρυθμιζόμενη γωνία πλάτης

Με την προαιρετική ρυθμιζόμενη γωνία πλάτης που μπορεί να ρυθμιστεί από -12 ° έως + 8 ° (σε βήματα 4 °), αποκτήστε τη σωστή γωνία καθίσματος για το αμαξίδιο LIFE-R. 

Πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης

Αλλά ... γιατί να σταματήσουμε εκεί; . Ο αριθμός των επιλογών είναι απεριόριστος: προστάτης άνθρακα, πολλαπλές επιλογές υποπόδια και πίσω ελαστικά, χειρολαβές υπερχείλισης ... 

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από ταπετσαρίες, προστατευτικά πλευρών και χρώματα πλαισίων για να αποκτήσετε το αμαξίδιο που σας ταιριάζει.

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να κάνετε το Quickie Life μοναδικό και να επισημάνετε το δικό σας στυλ συνδυάζοντας ένα από τα 32 διαθέσιμα χρώματα πλαισίων με διαφορετικά ανοδιωμένα χρώματα για την πλάκα άξονα, το πιρούνι ή το ρολό και το χείλος

Καλώς ήρθατε στη σύγχρονη εποχή με το Quickie LIFE!

Πλάτος καθίσματος: 340mm - 480mm (13-19 ") - (34cm - 48cm)

Βάθος καθίσματος: 360 mm - 500 mm (14 - 20 ") - (36 cm - 50 cm)

Μέγιστο ύψος καθίσματος: 390 mm - 500 mm (15 - 20 ") - (39 cm - 50 cm)

Πίσω ύψος καθίσματος: 360 mm - 470 mm (14 - 18 ") - (36 cm - 47 cm)

Πίσω ύψος: 250mm - 500mm (10 - 18 ") - (25cm - 50cm)

Συνολικό πλάτος: SW + 200 mm (8 ") - (20 cm)

Γωνία πλάτης: -12 ° έως + 8 °

Μέγιστη. Βάρος χρήστη: 125 κιλά (19,70 λίτρα)

Βάρος προϊόντος: από 10,7 kg

Χρώματα πλαισίου: 32 Χρώματα

Λεπτομέρειες προϊόντος
Orthostatical
ΕΑ1001

Ακολουθήστε μας στο Facebook