Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Ανταλλακτικό μοτέρ ανύψωσης ποδιών ηλεκτρικού κρεβατιού -Ανταλακτικά νοσοκομειακών κρεβατιών
  • Ανταλλακτικό μοτέρ ανύψωσης ποδιών ηλεκτρικού κρεβατιού -Ανταλακτικά νοσοκομειακών κρεβατιών
  • Ανταλλακτικό μοτέρ ανύψωσης ποδιών ηλεκτρικού κρεβατιού -Ανταλακτικά νοσοκομειακών κρεβατιών

Ανταλλακτικό μοτέρ ανύψωσης ποδιών ηλεκτρικού κρεβατιού

Ανταλλακτικό μοτέρ για την ανύψωση των ποδιών (σομιέ) ηλεκτρικού κρεβατιού. Κατάλληλο για τα 504w και 505w delux καθώς και για τα περισσότερα κρεβάτια της αγοράς.

72,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Λεπτομέρειες προϊόντος
9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Τροχός ηλεκτρικού κρεβατιού 100mm

Ανταλακτικός τροχός ηλεκτρικού κρεβατιού υψηλής ποιότητας και αντοχής. Διευκολύνουν τη μετακίνηση των κρεβατιών σε εσωτερικό χώρο. Διαθέτουν φρένο ασφαλείας προσφέροντας πλήρη ακινητοποίηση. Διατίθενται ανά τεμάχιο.

Τιμή 15,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook