Κωδικός: ΠΔ1021

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Νάρθηκας ακινητοποίησης δακτύλου finger extension -Δάχτυλο
  • Νάρθηκας ακινητοποίησης δακτύλου finger extension -Δάχτυλο

Νάρθηκας ακινητοποίησης δακτύλου finger extension

Νάρθηκας ακινητοποίησης δακτύλου που βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Εφαρμογή με μονό μεταλλικό μηχανισμό και αυτοκόλλητο. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά.
Μπορεί να πλυθεί.

Μήκος νάρθηκα
32,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

100% secure payments
Περιγραφή

 

Κατασκευασμένος από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο.

Εσωτερική επένδυση από μαλακό βαμβακερό ύφασμα με αντιεφιδρωτική δράση.

 

Ιδανικός για την συντηρητική αποκατάσταση φαλαγγικών καταγμάτων δακτύλου,

Ρήξη συνδέσμων,

τενόντων δακτύλου.

Μετεγχειρητική θεραπευτική χρήση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Ortholand ΑΕ
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μάρκα: Ortholand ΑΕ

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου pip progressive

Διαθέτει ελαστικό εργονομικό ιμάντα ο οποίος ασκεί βαθμιαίες και ελκτικές δυνάμεις, σε θέσεις επιλογής για την θεραπεία δυσκαμψίας της μεσοφαλάγγειας άρθρωσης δακτύλου. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά.

Τιμή 75,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου με ελαστικό ιμάντα καρπού

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου κατασκευασμένος από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μεταλλική αγκράφα εφαρμογής στην μεσοφαλάγγεια άρθρωση του δακτύλου. Διαθέτει ευρύ παλαμιαίο μεταλλικό τμήμα στήριξης της μετακαρποφαλαγγικής άρθρωσης.Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Τιμή 45,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΟΔ1002

Μάρκα: AlFACARE

Μεταλλικό ναρθηκάκι δακτύλου fold over

Νάρθηκας δακτύλου που ακινητοποιεί την πρώτη και δεύτερη φάλαγγα δακτύλου. Ενισχύεται με μικρή αυτοκόλλητη ταινία για καλύτερη εφαρμογή του νάρθηκα. Κατασκευή από εύκαμπτο ελαφρύ αλουμίνιο. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 2,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΟΔ1003

Μάρκα: Medical Brace

Μεταλλικό ναρθηκάκι δακτύλου toad

Μεταλλικό ναρθηκάκι δακτύλου που ακινητοποιεί την πρώτη και δεύτερη φάλαγγα δακτύλου. Κατασκευή από εύκαμπτο ελαφρύ αλουμίνιο. Εφαρμόζεται χωρίς επιπλέον αυτοκόλλητες ταινίες. Εσωτερική επένδυση από ειδικό ελαστικό foam. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 3,50 €
Σε απόθεμα

Πλαστικός νάρθηκας αντίχειρος "EXTENDED THUMB"

Ο Πλαστικός νάρθηκας αντίχειρος "EXTENDED THUMB" καταργεί την κινητικότητα του αντίχειρα. Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο  Διαθέτει ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα στερέωσης με αυτοκόλλητο (VELCRO). Κατάλληλος για προσωρινή και μόνιμη χρήση.  Μέγεθος                          S         M         LΠεριφ. Καρπού σε εκ. 13/17   17/19  19/23Δεξιός - Αριστερός

Τιμή 46,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας κάμψης δακτύλου pip static progressive

Δυναμικός νάρθηκας δακτύλου με εργονομικό ιμάντα. Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Διαθέτει ελαστικό εργονομικό ιμάντα ο οποίος ασκεί βαθμιαίες και ελκτικές δυνάμεις, σε θέσεις επιλογής για την θεραπεία δυσκαμψίας της μεσοφαλάγγειας άρθρωσης δακτύλου.

Τιμή 68,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΟΔ1005

Μάρκα: Ortholand ΑΕ

Πλαστικός νάρθηκας αντίχειρα daumfix

Νάρθηκας αντίχειρα dalumfix πλαστικός Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο με εσωτερικά υφασμάτινη επένδυση η οποία μπορεί να πλυθεί. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα στερέωσης με αυτοκόλλητο (velcro). Κατάλληλος για προσωρινή και μόνιμη χρήση. 

Τιμή 26,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΟΔ1001

Μάρκα: VITA

Πλαστικό ναρθηκάκι δακτύλου mallet finger

Ναρθηκάκι δακτύλου που προσαρμόζεται εύκολα και η εφαρμογή του ενισχύεται με μικρή αυτοκόλλητη ταινία στην μεσαία φάλαγγα. Τοποθετεί σε έκταση την πρώτη φαλαγγοφαλαγγική άρθρωση του δακτύλου επιτρέποντας την κινητικότητα της μεσοφαλαγγικής άρθρωσης του δακτύλου.

Τιμή 2,50 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας δακτύλου “SINGLE ARMCHAIR”

Για αρθρώσεις PIP και DIP Δυναμικός νάρθηκας για τις αρθρώσεις PIP και DIP με σπειροειδή σχεδιασμό στην μεσοφαλάγγια άρθρωση. Επιτρέπει την ελεγχόμενη κάμψη της PIP άρθρωσης ενώ παράλληλα προσφέρει υποβοηθούμενη έκταση στις αρθρώσεις αυτές. Διατίθεται σε δύο χρώματα. Γκρι/Μαύρο

Τιμή 29,00 €
Σε απόθεμα

Νάρθηκας δακτύλου-μετακαρπίου zimmer

Νάρθηκας δακτύλου-μετακαρπίου που σταθεροποιεί το μετακάρπιο και τον καρπό. Τοποθετεί την άρθρωση του δακτύλου σε θέση επιλογής. Συνδυάζεται στη χρήση του με συμβατική επίδεση.Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 9,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΚΟ1011

Μάρκα: AlFACARE

Νάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα Neoprene

Νάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα κατασκευασμένος από υποαλλεργικό neoprene υψηλής ποιότητας,αεριζόμενο. Διαθέτει διαμορφωμένο έλασμα αλουμινίου, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη ακινητοποίηση του αντίχειρα. Η εφαρμογή και η ρύθμιση της συμπίεσης γίνεται με δύο αυτοκόλλητες ταινίες velcro που κλείνουν στον καρπό και τον αντίχειρα.

Τιμή 11,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου με μεταλλική γέφυρα με δυναμικό μηχανισμό για πλήρη έλεγχο τη έκτασης. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά. Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΟΔ1006

Μάρκα: Ortholand ΑΕ

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου pip

Νάρθηκας δακτύλου που βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μεταλλική αγκράφα εφαρμογής στην μεσοφαλάγγεια άρθρωση του δακτύλου. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά. Κατασκευασμένο από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο και...

Τιμή 35,00 €
Χωρίς απόθεμα

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας Έκτασης Δακτύλων DOUBLE ARMCHAIR

Διπλός δυναμικός νάρθηκας Διπλός δυναμικός νάρθηκας για τον δείκτη και τον μέσο ή για τον μέσο και τον παράμεσο. Σχεδιασμένος για την αποκατάσταση της μόνιμης κάμψης των αρθρώσεων PIP και DIP. Διατηρεί τη μεσοφαλαγγική άρθρωση PIP σε έκταση, υποβοηθούμενη με έλασμα, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ενεργή κάμψη.

Τιμή 46,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΟΔ1004

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αντίχειρος πλαστικός rhizofit

Νάρθηκας αντίχειρος με βαμβακερό γάντι για την εφαρμογή του νάρθηκα Thumb splint Περιορίζει τη κινητικότητα του αντίχειρα ενώ παράλληλα τον στηρίζει αφήνοντας ελεύθερη τη παλάμη. Θερμοδιαμορφώσιμος, αεριζόμενος λόγω των οπών που διαθέτει, αντιαλλεργικός και αντιεφιδρωτικός.

Τιμή 16,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας κάμψης δακτύλου

Διαθέτει μεταλλική γέφυρα με δυναμικό μηχανισμό για πλήρη έλεγχο τη κάμψης.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά. Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook