Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Ηλεκτρική κουβέρτα διπλή 660 Medisana -Ηλεκτρικές κουβέρτες
  • Ηλεκτρική κουβέρτα διπλή 660 Medisana -Ηλεκτρικές κουβέρτες

Ηλεκτρική κουβέρτα διπλή 660 Medisana

Διπλή ηλεκτρική υποκουβέρτα με δύο ανεξάρτητες ζώνες θέρμανσης.

Με δύο φωτιζόμενα χειριστήρια (ένα από κάθε πλευρά) με τέσσερις διαβαθμίσεις θερμότητας. Σύστημα ταχείας θέρμανσης σε κάθε πλευρά με αισθητήρες για την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.

Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

98,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Διαθέτει εύκαμπτα καλώδια και η απόδοσή της είναι 100W για τη κάθε πλευρά ξεχωριστά.

Αν αφιαρεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος μπορεί να πλυθεί.

Τα χειριστήρια είναι εργονομικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετήσουν δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.

Διαστάσεις 1,50 x 1,40 μ.

Πιστοποιημένο προιόν CE και ISO 9002.

Δίδεται με εγγύηση τριών ετών από τη Medisana.

Λεπτομέρειες προϊόντος
4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μάρκα: Medisana

Ηλεκτρικη κουβέρτα μονή Hub medisana

Θερμαινόμενη υποκουβέρτα ενός ατόμου. Διαθέτει γρήγορη λειτουργία προθέρμανσης και ισχύ 60W. Διανέμει και ελέγχει τη θερμοκρασία συνέχεια και απενεργοποιείται μετά από τρεις ώρες λειτουργίας. Κατασκευασμένη από μαλακό κάλυμμα fleece σε λευκό χρώμα. Πιστοποιημένο προιόν CE και ISO 9002. Εγγύηση 3 ετών από Μedisana Germany. Διαστάσεις 1,50x80 εκ.

Τιμή 31,00 €
Σε απόθεμα

Προσφορά ηλεκτρικές κουβέρτες Medisana

Με αγορά 2 ηλεκτρικών κουβερτών medisana  δώρο μια ηλεκτρική θερμοφόρα anats 100w αξίας 22 €. Η ηλεκτρική κουβέρτα διαθέτει γρήγορη λειτουργία προθέρμανσης και ισχύ 60W. Κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα σε λευκό χρώμα. Η ηλεκτρική θερμοφόρα έχει θερμοστάτη ασφαλείας και 5 διαβαθμίσεις θερμοκρασίας, , auto off και επιταχυντή θερμοκρασίας. Η προσφορά ισχύει...

Τιμή 70,00 € Κανονική τιμή 100,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Beurer

Ηλεκτρική κουβέρτα Beurer διπλή

Ηλεκτρική υποκουβέρτα διπλή. Συνδυάζει τη ζεστασιά με την απόλυτη ασφάλεια.Η υποκουβέρτα τοποθετείται ανάμεσα στο στρώμα και το κάτω σεντόνι, με αποτέλεσμα να διώχνει την υγρασία από το στρώμα και το σκέπασμα, προσφέροντας υγιεινό και ευχάριστο ύπνο. Διαθέτει 4 ρυθμίσεις λειτουργίας με φωτιζόμενες ενδείξεις σε δυο ανεξάρτητα χειριστήρια ένα για κάθε...

Τιμή 105,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Beurer

Ηλεκτρική κουβέρτα μονή Beurer

Ηλεκτρική κουβέρτα beurer μονή. Συνδυάζει τη ζεστασιά με την απόλυτη ασφάλεια. Η υποκουβέρτα τοποθετείται ανάμεσα στο στρώμα και το κάτω σεντόνι, με αποτέλεσμα να διώχνει την υγρασία από το στρώμα και το σκέπασμα, προσφέροντας υγιεινό και ευχάριστο ύπνο. Διαθέτει τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας με φωτειζόμενη ένδειξη στο χειριστήριο, σύστημα προστασίας...

Τιμή 55,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook