Κωδικός: ΠΔ1016

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο Brix by Meyra  -Παιδικά αναπηρικά αμαξίδια - rollator
  • Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο Brix by Meyra  -Παιδικά αναπηρικά αμαξίδια - rollator
  • Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο Brix by Meyra  -Παιδικά αναπηρικά αμαξίδια - rollator
  • Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο Brix by Meyra  -Παιδικά αναπηρικά αμαξίδια - rollator

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο Brix by Meyra

Το παιδικό αμαξίδιο Brix είναι η καινοτομία της Meyra Ortopedia. Είναι βραβευμένο για το σχεδιασμό του και διαθέτει πολύ ελαφρύ σκελετό, ιδιαίτερη γραμμή, πολλαπλές ρυθμίσεις και χρώματα στο σκελετό και στο κάθισμα. Το Brix ξεφεύγει από την κλασική σειρά παιδικών αμαξιδίων.

Είναι το ιδανικό αμαξίδιο για ηλικίες απο 2 έως 7 ετών.

2.800,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πλάτος καθίσματος 18-32 εκ.

Βάθος καθίσματος 18-28 εκ, 22-32 εκ, 26-36 εκ

Πλάτος αμαξιδίου 46-60 6º, 54-68 11º

Ύψος καθίσματος εμπρός 36-41 εκ, 41-46 εκ, 45-50 εκ

Ύψος πλάτης 20-34 εκ.

Μήκος υποποδίων 14-26 εκ, 18-29 εκ, 22-33 εκ

Ύψος αμαξιδίου 67.5 εκ.

Ύψος καθίσματος πίσω 33-42 εκ, 38-47 εκ, 42-51 εκ

Κλίση γωνίας καθίσματος  84-99º

Λεπτομέρειες προϊόντος
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο OL 02

Αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό με ανακλινόμενη πλάτη και πλάτος καθίσματος 41 εκ. Διαθέτει στηρίγματα χεριών με ρυθμιζόμενο ύψος, στήριγμα κεφαλής με ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, αφαιρούμενα και ανυψούμενα υποπόδια, στηρίγματα κορμού ρυθμιζόμενα στο πλάτος και διαχωριστικό σκελών. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο με πτυσσόμενη τροχήλατη βάση. 

Τιμή 410,00 €
Σε απόθεμα

Αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό OL-58

Πτυσσόμενο αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό κατασκευασμένο απο σκελετό αλουμινίου και κάθισμα με επένδυση αφρολέξ. Διαθέτει ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης & βάσης, σταθερά πλαϊνά με επένδυση αφρολέξ, ρυθμιζόμενα υποπόδια, οπίσθιοι τροχοί PU 30cm με φρένα και ζώνη ασφαλείας 5 σημείων.Ροδάκια anti-tip μεταφοράς και αποφυγής ανατροπής.Συστήνεται για χρήση σε...

Τιμή 590,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Patron Bohemia

Παιδικό χειροκίνητο αμαξίδιο CORZO Xcountry

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο πτυσσόμενο και αναδιπλούμενο CORZO X country. Ρυθμιζόμενο βάθος καθίσματος.Πλάτη ρυθμιζόμενη στο ύψος.Γωνία πλάτης ρυθμιζόμενη σε δύο θέσεις.Επέκταση ύψους πλάτης (μόνο στα μεγέθη 38 και 42).Υποπόδιο αναδιπλούμενο και ρυθμιζόμενο στο ύψος.Ζώνη στήριξης 5 σημείων.Ποδόφρενα στους δύο πίσω τροχούς.

Τιμή 1.550,00 €
Σε απόθεμα

Ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο SCRUBBY PCBL 1220/1420

Παιδικό ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο κατασκευασμένο απο σκελετό αλουμινίο. Διαθέτει ρυθμιζόμενο φάρδος και βάθος καθίσματος,υποπόδια προσθαφαιρούμενα με ιμάντα στήριξης, πτυσσόμενη ανακλινόμενη πλάτη, ηλεκτρική ρύθμιση της γωνίας καθίσματος 10ο, αναπαυτικό μαξιλάρι, φώτα οδήγησης και προστατευτική ζώνη γοφών.

Τιμή 5.600,00 €
Σε απόθεμα

Αναπηρικό αμαξίδιο αλουμινίου παιδικό OL 03

Πτυσσόμενο αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Οι πίσω τροχοί διαθέτουν το σύστημα quick release για την εύκολη προσθαφαίρεσή τους. Διαθέτει αποσπώμενα υποπόδια, ανυψούμενους πλαϊνούς βραχίονες και ζώνη ασφαλείας. Τα φρένα  κλείδώνουν με τον ειδικό μηχανισμό deluxe  και έχει αδιάβροχο υφασμάτινο κάθησμα...

Τιμή 250,00 € Κανονική τιμή 330,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΠ1019

Μάρκα: Rebotec

Παιδικόs περιπατητηρας - Rollator rebotec Fixi

Πτυσσόμενος τετράτροχος παιδικόs περιπατητηρας rollator  rebotec Fixi πρόσθιοας χρήσης κατασκευασμένος από αλουμίνιο. Διαθέτει δύο φρένα χειρός και συμπαγείς τροχούς. Ελαφρύς κι εύκολος στη χρήση. Με κάθισμα η τιμή του είναι 80 ευρώ επιπλέον.

Τιμή 300,00 €
Σε απόθεμα

Αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό OL 57

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο  αλουμινίου πτυσσόμενο. Διαθέτει υφασμάτινο, ανθεκτικό κάθισμα, ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης & βάσης, προσκέφαλο με ρύθμιση καθ'ύψος, πλευρικά στηρίγματα ρυθμιζόμενα και σφήνα απαγωγής ισχίων. Αποσπώμενα πλαϊνά γραφείου ρυθμιζόμενα καθ''ύψος και ανυψούμενα υποπόδια. Συστήνεται για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Τιμή 430,00 €
Σε απόθεμα

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο BEN4 Xcountry

Το παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο BEN4 Xcountry είναι αναδιπλούμενο και διαθέτει πλάτη ανακλινόμενη, υποπόδιο ανακλινόμενο και ρυθμιζόμενο στο ύψος, ποδόφρενα στους πίσω τροχούς,προσθαφαιρούμενη ταπετσαρία και ζώνη στήριξης 2 σημείων. Διατίθεται σε τρείς τύπους MINI - STD - MAXI.

Τιμή 1.400,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΠ1021

Μάρκα: Rebotec

Παιδικόs περιπατητήρας - Rollator rebotec Pluto 1

Παιδικόs περιπατητήρας - Rollator rebotec Pluto 1 οπίσθιας χρήσης τετράτροχος με συμπαγείς τροχούς και χειρολαβές ρυθμιζόμενες στο φάρδος και στο ύψος. Το σύστημα φρένων στους πίσω τροχούς προστατεύει το χρήστη εμποδίζοντας την κίνηση προς τα πίσω.

Τιμή 400,00 €
Σε απόθεμα

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο OL 01

Αναπηρικό αμαξίδιο παιδικό με ανακλινόμενη πλάτη και πλάτος καθίσματος 36 εκ. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο με πτυσσόμενη τροχήλατη βάση. Διαθέτει στηρίγματα χεριών με ρυθμιζόμενο ύψος, στήριγμα κεφαλής με ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση, αφαιρούμενα και ανυψούμενα υποπόδια, στηρίγματα κορμού ρυθμιζόμενα στο πλάτος και διαχωριστικό σκελών.

Τιμή 410,00 € Κανονική τιμή 550,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΠ1023

Μάρκα: VITA

Νηπιακός περιπατητήρας τροχήλατος

Παιδικός τροχήλατος περιπατητήρας Σχεδιασμένος για την ασφάλεια και την αποφυγή τραυματισμών. Διαθέτει μηχανισμό φρεναρίσματος σε περίπτωση ολίσθησης προς τα πίσω. Ρυθμιζόμενος στο ύψος για να καλύπτει την σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Μπορεί να κλείσει και να μεταφερθεί ή να αποθηκευτεί. Κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου. Το οπίσθιο τμήμα είναι...

Τιμή 50,00 €
Σε απόθεμα

Παιδικό αμαξίδιο Travel buggy

Το παιδικό αμαξίδιο Travel buggy  συνδυάζει αναπαυτικό κάθισμα και εύκολη μεταφορα. Το χειροκίνητο παιδικό αναπηρικό αμάξίδιο Travel buggy είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο διαθέτει τέσσερις τροχούς και δύο περιστρεφόμενους πίσω, αναπαυτικό ενδεδυμένο κάθισμα , ρυθμιζόμενες στο ύψος χειρολαβές συνοδού, υποπόδιο ρυθμιζόμενο στο ύψος και σε κλίση.

Τιμή 1.200,00 €
Σε απόθεμα

Παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο OL 04

Πτυσσόμενο παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και αντοχής. Διαθέτει αναδιπλούμενα  υποπόδια, ανυψούμενους πλαϊνούς βραχίονες, φουσκωτούς πίσω τροχούς και ζώνη ασφαλείας.Τα φρένα κλειδώνουν με τον ειδικό μηχανισμό deluxe και έχει αδιάβροχο υφασμάτινο κάθισμα και μαξιλάρι.

Τιμή 240,00 € Κανονική τιμή 320,00 €
Σε απόθεμα

Παιδικό αμαξίδιo Meyra Mex - X

Η MEYRA ORTOPEDIA καινοτομεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει το παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο MEX-X, τρίτης γενιάς. Έχει φανταστικό σχεδιασμό σκελετού από αλουμίνιο, ατελείωτες ρυθμίσεις και προσαρμογές σε κάθε του σημείο. Με ρυθμιζόμενες καθ' ύψος χειρολαβές, ενιαίο/ανακλινόμενο υποπόδιο πολλαπλών ρυθμίσεων, ενσωματωμένα πλαϊνά φρένα και πολλαπλές...

Τιμή 3.250,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΠ1022

Μάρκα: Rebotec

Παιδικόs περιπατητήρας - Rollator rebotec Pluto 2

Παιδικόs περιπατητήρας - Rollator  rebotec Pluto 2 οπίσθιασ χρήσης, τετράτροχος με συμπαγείς τροχούς και ρυθμιζόμενες χειρολαβές  στο φάρδος και στο ύψος. Διαθέτει σύστημα φρένων στους πίσω τροχούς προστατεύοντας το χρήστη εμποδίζοντας την κίνηση προς τα πίσω.

Τιμή 430,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΠ1020

Μάρκα: Rebotec

Παιδικόs περιπατητήρας - Rollator rebotec Fox

Πτυσσόμενος τετράτροχος παιδικόs περιπατητήρας rollator Fox, πρόσθιας χρήσης κατασκευασμένος από αλουμίνιο. Διαθέτει δύο φρένα χειρός και συμπαγείς τροχούς. Ελαφρύς κι εύκολος στη χρήση. Με κάθισμα η τιμή του είναι 80 ευρώ επιπλέον.

Τιμή 320,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook