Κωδικός: ΠΔ1021

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Κηδεμόνας σκολίωσης τύπου cheneau -Κηδεμόνες σκολίωσης - κύφωσης (boston -cheneau)
  • Κηδεμόνας σκολίωσης τύπου cheneau -Κηδεμόνες σκολίωσης - κύφωσης (boston -cheneau)
  • Κηδεμόνας σκολίωσης τύπου cheneau -Κηδεμόνες σκολίωσης - κύφωσης (boston -cheneau)
  • Κηδεμόνας σκολίωσης τύπου cheneau -Κηδεμόνες σκολίωσης - κύφωσης (boston -cheneau)

Κηδεμόνας σκολίωσης τύπου cheneau

Ο κηδεμόνας σκολίωσης τύπου cheneau κατασκευάζεται από θερµοπλαστικό υλικό κατόπιν λήψεως εκµαγείου. Kλείνει στο εμπρόσθιο μέρος µε ιµάντες που ρυθµίζονται µε ειδικά πλαστικά κλείστρα. Ενδείκνυται για ασθενείς με σκολίωση, κύφωση και γενικότερα σε περιπτώσεις ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης. Επίσης χρησιμοποιείτε και σε κατάγματα σπονδυλικής στήλης και για την αποφόρτιση των σπονδύλων.

730,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

100% secure payments
Περιγραφή

Η διαδικασία λήψης μέτρων πραγματοποιείται στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας, από τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο παρουσία υπεύθυνου Βιοϊατρικού Μηχανικού. Κατόπιν ραντεβού η λήψη μέτρων μπορεί να γίνει και στο χώρο σας, χωρίς καμμία χρέωση. Μετά την εφαρμογή του κηδεμόνα η εταιρεία μας εγγυάται για τη σωστή και άριστη λειτουργία του, αλλά και την παροχή υπηρεσιών παρακολούθησης και υποστήριξης σε κάθε στάδιο της θεραπείας. Η διαδικασία παραγωγής γίνεται στο εργαστήριο μας, το οποίο διαθέτει όλες τις αναγκαίες από την κείμενη ελληνική νομοθεσία πιστοποιήσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διαθεσή σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία:

Μάρκα: Orthopedic Life

Κηδεμόνας σκολίωσης τύπου Boston

Οι κηδεμόνες σκολίωσης τύπου BOSTON κατασκευάζονται από θερµοπλαστικό υλικό κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος (εκμαγείο). Kλείνει στο πίσω μέρος µε υφασµάτινους ιµάντες που ρυθµίζονται µε ειδικά πλαστικά κλείστρα. Ενδείκνυται για ασθενείς με σκολίωση, κύφωση και γενικότερα σε περιπτώσεις ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης. 

Τιμή 650,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook