Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Πρόθεση κνήμης. -Προθέσεις κάτω άκρου
  • Πρόθεση κνήμης. -Προθέσεις κάτω άκρου
  • Πρόθεση κνήμης. -Προθέσεις κάτω άκρου
  • Πρόθεση κνήμης. -Προθέσεις κάτω άκρου
  • Πρόθεση κνήμης. -Προθέσεις κάτω άκρου
  • Πρόθεση κνήμης. -Προθέσεις κάτω άκρου

Πρόθεση κνήμης.

Η πρόθεση κνήμης τύπου Modular τοποθετείται σε άτομα τα οποία έχουν υποστεί ακρωτηριασμό σε κάποιο σημείο του κνημιαίου σκέλους σκέλους. H τεχνητή πρόθεση απαρτίζεται από τα εξής μέρη: Εξωτερική θήκη, Εσωτερική θήκη,  Σύνδεσμοι, Άξονας και Πέλμα. Με την τοποθέτηση της πρόθεσης, οι ασθενείς μπορούν να επανέλθουν άμεσα στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

2.700,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Η πρόθεση κνήμης αποτελείται απο τα εξής μέρη.

 Εξωτερική θήκη.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της εξωτερικής θήκης είναι η ρητίνη σε συνδυασμό με περλών, ανθρακονήματα ή υαλονήματα κ.α. Η κατασκευή της εξωτερικής θήκης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη στατική και δυναμική αλλά και να εξασφαλιστεί η άνεση στην εφαρμογή της ούτως ώστε να αποφευχθούν τριβές και πιέσεις που μπορούν να προκαλέσουν οίδημα και έλκη.

 Εσωτερική θήκη.
Το βασικό υλικό που χρησιμοποιούμε για την εσωτερική θήκη είναι η σιλικόνη γιατί προστατεύει το κολόβωμα και δεν προξενεί αλλεργία. Ανάλογα με τον τύπο του κολοβώματος επιλέγουμε τον κατάλληλο τύπο σιλικόνης (απλός, με πύρο, με ένα μεγάλο δαχτυλίδι, με περισσότερα δαχτυλίδια ή με κύματα).
Ένα άλλο υλικό που σπανιότερα χρησιμοποιούμε στις θήκες είναι το πολυφόρμ, το οποίο είναι ημίσκληρο.

Σύνδεσμοι.
Υπάρχουν πληθώρα συνδέσμων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του τεχνητού μέλους για την επίτευξη της επιθυμητής ισομετρίας με το φυσικό μέλος.

 Άξονας.
Ανάλογα με το σωματότυπο του ασθενούς επιλέγουμε ανάμεσα σε τρεις τύπους υλικών: αλουμίνιο, τιτάνιο και ατσάλι.

 Πέλμα.
Υπάρχουν διαφόρων τύπων πέλματα όπως σταθερό, δυναμικό, μηχανικό, πολυαξονικό και υπερδυναμικό, τα οποία επιτυγχάνουν την επιθυμητή σταθερότητα και ισορροπία. Ανάλογα με την επιλογή του πέλματος εξαρτάται το εύρος των δραστηριοτήτων που θέλουμε να καλύψουμε.

 Κοσμητική επικάλυψη.
Η κοσμητική επικάλυψη αποτελείται από αφρώδες υλικό επεξεργασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσδίδει το σχήμα και τις καμπύλες που έχει το φυσικό μέλος του χρήστη και να επιτυγχάνεται έτσι η ομοιομορφία.


Λεπτομέρειες προϊόντος
1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία:

Πρόθεση μηρού.

Η πρόθεση μηρού τύπου Modular τοποθετείται σε άτομα τα οποία έχουν υποστεί ακρωτηριασμό σε κάποιο σημείο του μηριαίου σκέλους. H τεχνητή πρόθεση απαρτίζεται από τα εξής μέρη: Εξωτερική θήκη, Εσωτερική θήκη,  Σύνδεσμοι, Γόνατο, Άξονας και Πέλμα. Με την τοποθέτηση της πρόθεσης, οι ασθενείς μπορούν να επανέλθουν άμεσα στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Τιμή 4.300,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook