Κωδικός: ΠΔ1021

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Θερμόμετρο Medisana 1 λεπτού εύκαμπτο -Θερμόμετρα
  • Θερμόμετρο Medisana 1 λεπτού εύκαμπτο -Θερμόμετρα
  • Θερμόμετρο Medisana 1 λεπτού εύκαμπτο -Θερμόμετρα

Θερμόμετρο Medisana 1 λεπτού εύκαμπτο

Ψηφιακό θερμόμετρο εύκαμπτο.

Παρέχει μέτρηση ακριβείας σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Λαμβάνει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος από το στόμα, τη μασχάλη και τον πρωκτό.

Είναι αδιάβροχο και λόγω της εύκαμπτης μύτης που διαθέτει προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια.

7,60 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

100% secure payments
Περιγραφή

Ειδοποιεί ηχητικά κατά την έναρξη και τη λήξη της μέτρησης και απενεργοποιείται αυτόματα μετά το τέλος της λειτουργίας του.

Αποθηκεύει την τελευταία μέτρηση στη μνήμη του.

Συνοδεύεται από τρία προστατευτικά καλύμματα και ειδική θήκη φύλαξης.

Είναι πιστοποιημένο προιόν MDD (Medical Device Directive) με CE/0297.

Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και εγγύηση του οίκου Medisana τριών ετών.

Λεπτομέρειες προϊόντος
6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: ΘΑ1001

Μάρκα: AlFACARE

Θερμόμετρο αυτιού μετώπου

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο αυτιού ιδανικό για βρέφη και παιδιά. Κλινικά πιστοποιημένο δίνοντας ακριβή μέτρηση σε ένα δευτερόλεπτο. Διαθέτει ηχητική ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση, ειδικό κάλυμμα στο άκρο του θερμόμετρου για εξασφαλισμένη υγιεινή. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται πλαστική θήκη αποθήκευσης και ελληνικές οδηγίες χρήσεως. Με δύο χρόνια...

Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Ca-mi

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο 10″

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο για γρήγορη μέτρηση 10''. Διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη lcd και εύκαμπτο άκρο. Τοποθετείται στη περιοχή της μασχάλης ή στη γλώσσα και δίνει μέτρηση ακριβείας. Λειτουργεί με μπαταρία. Απενεργοποιείται μετά από 2 λεπτά.

Τιμή 8,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Ca-mi

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο 40″

Ηλεκτρονικό θερμόμετρο για γρήγορη μέτρηση. Διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη lcd και εύκαμπτο άκρο. Τοποθετείται στη περιοχή της μασχάλης ή στη γλώσσα και δίνει μέτρηση ακριβείας. Λειτουργεί με μπαταρία. Απενεργοποιείται μετά από 2 λεπτά.

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Medisana

Θερμόμετρο Medisana 1 λεπτού

Ψηφιακό θερμόμετρο ενός λεπτού. Δίνει αξιόπιστη και ασφαλή μέτρηση της θερμοκρασίας σε 1'. Είναι αδιάβροχο και λαμβάνει μέτρηση από μασχάλη, κάτω από τη γλώσσα ή πρωκτικά. Όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση ειδοποιεί με ηχητικό σήμα και κρατάει στην μνήμη του την τελευταία μέτρηση.

Τιμή 5,80 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΘΑ1003

Μάρκα: Beurer

Θερμόμετρο υπέρυθρων μετώπου YT-1c

Θερμόμετρο μετώπου με υπέρυθρες ιδανικό για παιδιά. Με το θερμόμετρο της yuwell μπορούμε να μετρήσουμε γρήγορα και με ακρίβεια τη θερμοκρασία του ασθενή, του περιβάλλοντος καθώς επιφάνειες και αντικείμενα π.χ. ένα μπιμπερό. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη blacklight, ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.

Τιμή 43,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΘΑ1002

Μάρκα: AlFACARE

Θερμόμετρο ψηφιακό

Θερμόμετρο ψηφιακό άθραυστο και αδιάβροχο. Με ηχητική ειδοποίηση στην ολοκλήρωση της μέτρησης, Τοποθετείται στη μασχάλη, στο στόμα ή στο πρωκτό. Διαθέτει ευανάγνωστη οθόνη lcd και λειτουργία μνήμης της τελευταίας μέτρησης. 

Τιμή 3,80 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook