Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Μάσκα οξυγόνου  -Ανταλλακτικά-αναλώσιμα
  • Μάσκα οξυγόνου  -Ανταλλακτικά-αναλώσιμα

Μάσκα οξυγόνου

Μάσκα οξυγόνου κατασκευασμένη από μη τοξικό, διάφανο, μαλακό, πλαστικό υλικό
Διαθέτει μεταλλικό επιρρίνιο έλασμα εξωτερικά για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο και
αυξομειούμενο ελαστικό κορδόνι, για σωστή συγκράτηση στο κεφάλι.Προσαρμόζεται σε κάθε τύπο προσώπου.
Συνδέεται με πλαστικό σωλήνα μήκους 2,10m, προσφέροντας ελευθερία κινήσεων

2,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Λεπτομέρειες προϊόντος
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: ΣΟ1009

Μάρκα: AlFACARE

Ρινικά σωληνάκια υψηλής ροής

Μυτάκια για συμπυκνωτή οξυγόνου Ανεση και ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας.Είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό, μαλακό διάφανο πλαστικό υλικό.Η τροφοδοσία του οξυγόνου, γίνεται αποκλειστικά από τη μύτη.Διαθέτουν ρινική διάταξη με ευκολία στην τοποθέτηση, η οποία είναι προσαρμοσμένη σε αγωγό 2,10mμε δυνατότητα αυξομείωσης του αγωγού,...

Τιμή 2,00 €
Σε απόθεμα

Ανταλακτική μάσκα νεφελοποιητή

Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από μη τοξικό, μαλακό, πλαστικό υλικό,με μεταλλικό επιρρίνιο έλασμα εξωτερικά, για την καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο.Διαθέτει αυξομειούμενο ελαστικό κορδόνι, για σωστή συγκράτηση στο κεφάλι, ποτηράκι εκνέφωσης εύκολου χειρισμού και προσαρμόζεται σε κάθε τύπο προσώπου.Συνδέεται με πλαστικό σωλήνα μήκους 2,10 μ. και...

Τιμή 5,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1011

Μάρκα: AlFACARE

Προέκταση παροχής οξυγόνου 2.1μ.

Η προέκταση παροχής οξυγόνου, είναι κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό. Παρεμβάλλεται μεταξύ της παροχής (μάσκα ή ματογυάλια) και του συμπυκνωτή.Προσφέρει άνεση και ελευθερία στις κινήσεις, κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας. Για να συνδεθεί και με τα ρινικα θα χρειαστείτε ένα συνδετικό. 

Τιμή 1,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1008

Μάρκα: AlFACARE

Υγραντήρας συμπυκνωτή οξυγόνου ανταλλακτικός

Ο υγραντήρας οξυγόνου είναι κατασκευασμένος από πλαστικό, ανθεκτικό υλικό και χρησιμοποιείται για την εφύγρανση του οξυγόνου, εμποδίζοντας τη δημιουργία ξηρών πτυέλων, τα οποία ο ασθενής δυσκολεύεται να αποβάλλει.Αναγραφόμενη στάθμη πλήρωσης minimum και maximum.Προτείνεται με χρήση αποσταγμένου νερού και προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους συμπυκνωτών...

Τιμή 3,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1014

Μάρκα: AlFACARE

Μάσκα συμπυκνωτή οξυγόνου

Μάσκα συμπυκνωτή οξυγόνου Απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ρινικά για ιατρικούς λόγους και προτείνεται η χρήση της μάσκας πάντα με την καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού.

Τιμή 3,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1010

Μάρκα: AlFACARE

Υδατοπαγίδα συμπυκνωτή οξυγόνου

Η υδατοπαγίδα οξυγόνου παρεμβάλλεται μεταξύ της παροχής (μάσκα ή ματογυάλια) και της προέκτασης του αγωγού (σωλήνα) οξυγόνου. Φιλτράρει τα σταγονίδια του νερού, ώστε να μην επιστρέφουν στο χρήστη και του προκαλούν δυσφορία κατά την οξυγονοθεραπεία.

Τιμή 5,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1012

Μάρκα: AlFACARE

Προέκταση σωλήνα οξυγόνου 7.6μ.

Προέκταση σωλήνα οξυγόνου, κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό. Παρεμβάλλεται μεταξύ της παροχής (μάσκα ή μυτάκια) και του συμπυκνωτή. Προσφέρει  ελευθερία στις κινήσεις, κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας. Για την σύνδεση με τα ρινικά θα χρειαστείτε κι ένα συνδετικό.

Τιμή 5,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook