Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Προεργαστήρια - εργαστήρια ύπνου.
Προεργαστήρια - εργαστήρια ύπνου.

Προεργαστήρια - εργαστήρια ύπνου.

Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-2 από σύνολο 2

Μάρκα: Weinmann

Προεργαστήριο μελέτης ύπνου Weinmann "SOMNOcheck micro"

Η ψηφιακή συσκευή καταγραφής δεδομένων "SOMNOcheck micro" φοριέται στον καρπό και η προκαταρκτική εξέταση γίνεται εύκολα & γρήγορα χωρίς την ανάγκη πολύπλοκών συνδέσεων. Καταγράφει και προσφέρει μια κατανοητή διάγνωση για το σύνδρομο απνοιών, βάσει του συνδυασμού αναπνευστικών σημάτων και οξυμέτρησης. 

Τιμή 2.750,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Weinmann

Εργαστήριο ύπνου Weinmann SOMNOcheck 2 R&K

Το εργαστήριο ύπνου SOMNOcheck 2 R&K σύμφωνα με τις προδιαγραφές Rechtschaffen & Kales είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο πεδίο μελέτης της συμπεριφοράς στον ύπνο. Επιτρέπει τη στατική και τη φορητή πολυσωματοκαταγραφή. Σε στατική χρήση, τα δεδομένα μεταφέρονται στο χώρο ελέγχου είτε με χρήση καλωδίου USB είτε με χρήση Bluetooth είτε μέσω...

Τιμή 8.900,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook