Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Μεταλλικό ναρθηκάκι δακτύλου fold over -Δάχτυλο
  • Μεταλλικό ναρθηκάκι δακτύλου fold over -Δάχτυλο

Μεταλλικό ναρθηκάκι δακτύλου fold over

Νάρθηκας δακτύλου που ακινητοποιεί την πρώτη και δεύτερη φάλαγγα δακτύλου.

Ενισχύεται με μικρή αυτοκόλλητη ταινία για καλύτερη εφαρμογή του νάρθηκα. Κατασκευή από εύκαμπτο ελαφρύ αλουμίνιο. Μπορεί να πλυθεί.

Μήκος νάρθηκα
4,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή


Εσωτερική επένδυση από ειδικό ελαστικό foam.

 

Ιδανικό για την συντηρητική αποκατάσταση σε:

Κακώσεις συνδέσμων,

Τενόντων φαλαγγοφαλαγγικής άρθρωσης δακτύλου,

Κακώσεις συνδέσμων,

τενόντων μεσοφαλαγγικής άρθρωσης δακτύλου,

Κάταγμα πρώτης φαλαγγοφαλαγγικής άρθρωσης δακτύλου,

Κάταγμα μεσοφαλαγγικής άρθρωσης δακτύλου.

Λεπτομέρειες προϊόντος
16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Νάρθηκας δακτύλου “SINGLE ARMCHAIR”

Για αρθρώσεις PIP και DIP Δυναμικός νάρθηκας για τις αρθρώσεις PIP και DIP με σπειροειδή σχεδιασμό στην μεσοφαλάγγια άρθρωση. Επιτρέπει την ελεγχόμενη κάμψη της PIP άρθρωσης ενώ παράλληλα προσφέρει υποβοηθούμενη έκταση στις αρθρώσεις αυτές. Διατίθεται σε δύο χρώματα.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Νάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα Neoprene

Νάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα κατασκευασμένος από υποαλλεργικό neoprene υψηλής ποιότητας,αεριζόμενο. Διαθέτει διαμορφωμένο έλασμα αλουμινίου, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη ακινητοποίηση του αντίχειρα. Η εφαρμογή και η ρύθμιση της συμπίεσης γίνεται με δύο αυτοκόλλητες ταινίες velcro που κλείνουν στον καρπό και τον αντίχειρα. Ενδείξεις: Κακώσεις του...

Τιμή 15,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου pip

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου με δυναμικά κεντρικά ελατήρια στην μεσοφαλάγγεια άρθρωση του δακτύλου. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μεταλλική αγκράφα εφαρμογής στην μεσοφαλάγγεια άρθρωση του δακτύλου.Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου pip

Νάρθηκας δακτύλου που βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μεταλλική αγκράφα εφαρμογής στην μεσοφαλάγγεια άρθρωση του δακτύλου. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά.

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα

Πλαστικό ναρθηκάκι δακτύλου stax

Ναρθηκάκι δακτύλου που προσαρμόζεται εύκολα και η εφαρμογή του ενισχύεται με μικρή αυτοκόλλητη ταινία στην μεσαία φάλαγγα. Τοποθετεί σε έκταση την πρώτη φαλαγγοφαλαγγική άρθρωση του δακτύλου επιτρέποντας την κινητικότητα της μεσοφαλαγγικής άρθρωσης του δακτύλου.

Τιμή 2,50 €
Σε απόθεμα

Πλαστικός νάρθηκας αντίχειρος dalumfix

Νάρθηκας αντίχειρα dalumfix πλαστικός Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο με εσωτερικά υφασμάτινη επένδυση η οποία μπορεί να πλυθεί. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα στερέωσης με αυτοκόλλητο (velcro). Κατάλληλος για προσωρινή και μόνιμη χρήση. 

Τιμή 26,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας Έκτασης Δακτύλων DOUBLE ARMCHAIR

Διπλός δυναμικός νάρθηκας Διπλός δυναμικός νάρθηκας για τον δείκτη και τον μέσο ή για τον μέσο και τον παράμεσο. Σχεδιασμένος για την αποκατάσταση της μόνιμης κάμψης των αρθρώσεων PIP και DIP. Διατηρεί τη μεσοφαλαγγική άρθρωση PIP σε έκταση, υποβοηθούμενη με έλασμα, επιτρέποντας ταυτόχρονα την ενεργή κάμψη.

Τιμή 46,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου με ελαστικό ιμάντα καρπού

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου κατασκευασμένος από άκαμπτο σκληρό αλουμίνιο. Διαθέτει ρυθμιζόμενη μεταλλική αγκράφα εφαρμογής στην μεσοφαλάγγεια άρθρωση του δακτύλου. Διαθέτει ευρύ παλαμιαίο μεταλλικό τμήμα στήριξης της μετακαρποφαλαγγικής άρθρωσης.Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Τιμή 45,00 €
Σε απόθεμα

Νάρθηκας ακινητοποίησης δακτύλου finger extension

Νάρθηκας ακινητοποίησης δακτύλου που βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Εφαρμογή με μονό μεταλλικό μηχανισμό και αυτοκόλλητο. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά.Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 29,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας κάμψης δακτύλου

Διαθέτει μεταλλική γέφυρα με δυναμικό μηχανισμό για πλήρη έλεγχο τη κάμψης.Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά. Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου pip progressive

Διαθέτει ελαστικό εργονομικό ιμάντα ο οποίος ασκεί βαθμιαίες και ελκτικές δυνάμεις, σε θέσεις επιλογής για την θεραπεία δυσκαμψίας της μεσοφαλάγγειας άρθρωσης δακτύλου. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά.

Τιμή 60,00 €
Σε απόθεμα

Νάρθηκας δακτύλου-μετακαρπίου zimmer

Νάρθηκας δακτύλου-μετακαρπίου που σταθεροποιεί το μετακάρπιο και τον καρπό. Τοποθετεί την άρθρωση του δακτύλου σε θέση επιλογής. Συνδυάζεται στη χρήση του με συμβατική επίδεση.Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 9,00 €
Σε απόθεμα

Πλαστικός νάρθηκας αντίχειρος "EXTENDED THUMB"

Ο Πλαστικός νάρθηκας αντίχειρος "EXTENDED THUMB" καταργεί την κινητικότητα του αντίχειρα. Κατασκευασμένος από πολυπροπυλένιο  Διαθέτει ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα στερέωσης με αυτοκόλλητο (VELCRO). Κατάλληλος για προσωρινή και μόνιμη χρήση.  Μέγεθος                          S         M         LΠεριφ. Καρπού σε εκ. 13/17   17/19  19/23Δεξιός - Αριστερός

Τιμή 46,00 €
Σε απόθεμα

Νάρθηκας αντίχειρος πλαστικός rhizofit

Νάρθηκας αντίχειρος με βαμβακερό γάντι για την εφαρμογή του νάρθηκα. Περιορίζει τη κινητικότητα του αντίχειρα ενώ παράλληλα τον στηρίζει αφήνοντας ελεύθερη τη παλάμη. Θερμοδιαμορφώσιμος, αεριζόμενος λόγω των οπών που διαθέτει, αντιαλλεργικός και αντιεφιδρωτικός.

Τιμή 22,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας κάμψης δακτύλου pip static progressive

Δυναμικός νάρθηκας δακτύλου με εργονομικό ιμάντα. Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας. Διαθέτει ελαστικό εργονομικό ιμάντα ο οποίος ασκεί βαθμιαίες και ελκτικές δυνάμεις, σε θέσεις επιλογής για την θεραπεία δυσκαμψίας της μεσοφαλάγγειας άρθρωσης δακτύλου.

Τιμή 68,00 €
Σε απόθεμα

Δυναμικός νάρθηκας έκτασης δακτύλου

Νάρθηκας έκτασης δακτύλου με μεταλλική γέφυρα με δυναμικό μηχανισμό για πλήρη έλεγχο τη έκτασης. Όλα τα υλικά του είναι αντιαλλεργικά, μη τοξικά και ο νάρθηκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετατραυματικά καθώς και μετεγχειρητικά. Βοηθά στην αποφυγή των συρρικνώσεων και της δυσκαμψίας.

Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook