Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine -Καρδιογράφοι - Dopplers - Μόνιτορ Παρακολούθησης
  • Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine -Καρδιογράφοι - Dopplers - Μόνιτορ Παρακολούθησης
  • Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine -Καρδιογράφοι - Dopplers - Μόνιτορ Παρακολούθησης
  • Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine -Καρδιογράφοι - Dopplers - Μόνιτορ Παρακολούθησης
  • Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine -Καρδιογράφοι - Dopplers - Μόνιτορ Παρακολούθησης
  • Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine -Καρδιογράφοι - Dopplers - Μόνιτορ Παρακολούθησης

Αυτόματος απινιδωτής Samaritan PAD 300P Heartsine

Ο απινιδωτής Samaritan PAD 300P αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τους περισσότερους χρήστες που αναζητούν ένα εύκολο στη χρήση απινιδωτή. Κατάλληλος για ενήλικες και για παιδιά. Φιλικός προς το χρήστη, σχεδιασμένος για χρήση σε δημόσιους χώρους, ο απινιδωτής Samaritan PAD 300P χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση καρδιακών ανακοπών για κάθε τύπο ασθενή ενήλικας είτε είναι παιδί.

1.550,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Είναι ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής που χρησιμοποιείται για την ταχεία παροχή ηλεκτρικού απινιδωτικού σοκ με σκοπό να αναζωογονήσει τα θύματα της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής. Ο Samaritan PAD είναι κατάλληλος για χρήση σε δημόσιους χώρους, όπως σχολεία, εστιατόρια, επιχειρήσεις, πλοία, σκάφη, αεροπλάνα, αστυνομία, λέσχες υγείας, αθλητικές ομάδες, θρησκευτικούς χώρους, ιατρεία, οδοντιατρεία, γραφεία χειροπρακτικής.
Ο Απινιδωτής Δημόσιας Πρόσβασης Samaritan PAD 300P, με την τεχνολογία που σώζει ζωές, είναι εύκολος στη χρήση και μικρός στο μέγεθος. Χάρις τις οπτικές & προφορικές οδηγίες, η χρήση του γίνεται ακόμα ευκολότερη. Η μονάδα αυτή είναι αδιάβροχη (IP56) και ανθεκτική. Το κόστος απόκτησης της μονάδας είναι μικρό, ενώ η μπαταρία της & το σετ ηλεκτροδίων της έχει διάρκεια ζωής 3 χρόνια.

Χαρακτηριστικά:
Μέγεθος: Είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή στην αγορά με βάρος μόλις 1.1kg. Εύκολος στη μεταφορά.
Ανθεκτικότητα: Φέρει την υψηλότερη βαθμολογία στην σχεδιαστική αντοχή από κάθε άλλο απινιδωτή AED (Μέτρηση IP56 για σκόνη και νερό, στρατιωτικό πρότυπο τεστ πτώσης) έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ακόμη & επάνω στο κατάστρωμα ενός σκάφους ή πλοίου.
Εγγύηση: Με 10 χρόνια εγγύηση, το Samaritan PAD προσφέρει τη μεγαλύτερη εγγύηση συσκευής σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα που παρέχουν 5 έτη εγγύηση.
Ευκολία στη χρήση: Το Samaritan PAD της HeartSine παρέχει σαφή & ήρεμη ακουστική προτροπή μαζί με οπτική προτροπή, μέσω 3 φωτιζόμενων εικονιδίων στην οθόνη. Πολλοί αυτόματοι εξωτερικοί απινιδιστές στην αγορά παρέχουν μόνο ακουστική ειδοποίηση η οποία μπορεί να είναι δύσκολο να ακουστεί σε πολυσύχναστους χώρους. Kατευθύνει ακόμη και τον πιο άπειρο διασώστη μέσω των σωστών βημάτων διάσωσης.
Οικονομικό: Χάρη στον παντεταρισμένο σχεδιασμό PadPak κάθε μονάδα περιλαμβάνει και μπαταρία & ηλεκτρόδια απινιδισμού, με διάρκεια ζωής 3 χρόνια σε κατάσταση αναμονής. Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει μια ενιαία ημερομηνία λήξης για όλα τα αναλώσιμα (μπαταρίες, ηλεκτρόδια κ.α.). Κάθε αντίστοιχο προϊόν στην αγορά απαιτεί τουλάχιστον 2 (ενίοτε και 3) ξεχωριστές ημερομηνίες λήξης για τα αναλώσιμα τις οποίες ο πελάτης πρέπει να παρακολουθεί.
Βελτιστοποίηση της απόδοσης: Ο απινιδωτής HeartSine Samaritan PAD 300P χρησιμοποιεί προηγμένο τεχνολογικό πεδίο για να αξιολογήσει τον ρυθμό της καρδιάς και να συστήσει απινίδωση εάν είναι απαραίτητη.
Αναβαθμίσιμο: Πλήρως αναβαθμίσιμο, μέσω αναβαθμίσεων του λογισμικού. Αυτό εξασφαλίζει ότι η μονάδα θα είναι συμβατή με τυχόν μελλοντικές ενημερώσεις ΑΗΑ.
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται:
Ηλεκτρόδιο PAD Pak συνδυασμένο με μπαταρία μακράς διάρκειας.
Μαλακή τσάντα προστασίας και μεταφοράς.
Θύρα USB δεδομένων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
HeartSine
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μάρκα: Edan Instruments

Φορητό μόνιτορ παρακολούθησης ασθενών Edan M8A.

Το φορητό μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών M8A Edan Instruments καταγράφει τις σημαντικότερες παραμέτρους.Διαθέτει:ΗΚΓ 5 απαγωγών με αναγνώριση αρρυθμιών και ανάλυση ST καρδιογραφήματοςΜέτρηση κορεσμού οξυγόνου SpO2 - οξύμετροNIPB (Αναίμακτη πίεση με ταλαντωσιμετρική μέθοδο)RESP (Ρυθμός αναπνοών) με συναγερμό απνοιώνDual-TEMP (Μέτρηση 2...

Τιμή 2.250,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Edan Instruments

Μονοκάναλος καρδιογράφος Edan SE - 100 ECG

Μονοκάναλος φορητός ψηφιακός καρδιογράφος σύγχρονης τεχνολογίας. Διαθέτει δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης ή αυτόματης λειτουργίας, ενσωματωμένη LCD οθόνη με ανάλυση 192 x 64 pixels, πολλαπλών παραμέτρων, ικανή για προβολή των στοιχείων καταγραφής και των κυμματομορφών καρδιογραφήματος. Με δυνατότητα επιλογής 2 επιπέδων ταχύτητας καταγραφής (25 mm / sec...

Τιμή 830,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Edan Instruments

Τρικάναλος καρδιογράφος Edan SE - 300B ECG

Τρικάναλος φορητός καρδιογράφος με λειτουργία βασισμένη σε μικροϋπολογιστή. Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα διάγνωσης και ανάλυσης καρδιογραφήματος, ανάλυσης HRV και εργονομικό πληκτρολόγιο αφής. Kατάλληλος για χρήση σε ιδιωτικά ιατρεία, κλινικές, ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Τιμή 1.390,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Edan Instruments

Doppler αγγείων Sonotrax Vascular.

Φορητό Doppler αγγείων Edan - Sonotrax Vascular.  Ακριβής ανίχνευση των εμβρυακών χτύπων καρδιάς και της αρτηριακής ροής του αίματος με αδιάβροχη κεφαλή υψηλής ευαισθησίας 2 MHz και ενσωματωμένο ακουστικό όργανο καταγραφής. Δυνατότητα χρήσης κεφαλής 2, 4 ή 8 MHz. Με εξωτερικό ηχείο και δυνατότητα χρήσης ακουστικών (προαιρετική επιλογή) και ενδειξη χαμηλής...

Τιμή 395,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Edan Instruments

Καρδιογράφος Edan se 300A

Τρικάναλος φορητός καρδιογράφος SE - 300A διαθέτει λειτουργία βασισμένη σε μικροϋπολογιστή.Έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα διάγνωσης και  ανάλυσης καρδιογραφήματος, ανάλυσης HRV και εργονομικό πληκτρολόγιο αφής. Ενσωματωμένη LCD οθόνη 192 x 64 pixels, πολλαπλών παραμέτρων, ικανή για προβολή γραφημάτων και καρδιογραφήματος των παραμέτρων καταγραφής και των...

Τιμή 1.225,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Riester

Φορητό Μόνιτορ Riester Ri-Vital

Το φορητό μόνιτορ Ri-Vital είναι σχεδιασμένο για την ακριβή και γρήγορη καταγραφή των ζωτικών λειτουργιών. O εργονομικός σχεδιασμός του και η υψηλή τεχνολγία του, εγγυάται αξιόπιστα και άμεσα αποτελέσματα σε κλινικές, νοσοκομεία και γενικά εξωτερικά ιατρεία.Kαταγράφει τις σημαντικότερες παραμέτρους, βοηθώντας τους επαγγελματίες υγείας στην καλύτερη και...

Τιμή 2.230,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Hadeco

Doppler Hadeco ES - 100 VX.

Φορητό Doppler ES - 100 VX κατάλληλο για νοσοκομειακή χρήση. Προσαρμογή κεφαλών αγγείων, μαιευτικές - γυναικολογικές. με συχνότητες 2, 4, 5, 8, 10MHz με υψηλή ακουστική με ηχείο 200 mV.Σύστημα ασφαλείας με κυκλώματα FLOATING για προστασία από ηλεκτροπληξία.Διαθέτει σύστημα αυτόματου σβησίματος και διακόπτη ON-OFF στον κορμό της κεφαλής.

Τιμή 630,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook