Κωδικός: ΠΔ1021

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Μπαστούνι με τετράποδη μεγάλη βάση -Μπαστούνια
  • Μπαστούνι με τετράποδη μεγάλη βάση -Μπαστούνια

Μπαστούνι με τετράποδη μεγάλη βάση

ΒΣ1012

Μπαστούνι με τέσσερα πόδια

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ελαφρού τύπου ιδανικό για άτομα με μειωμένη ισορροπία κατά τη βάδιση ή άτομα με ημιπληγία. Η ρύθμιση ύψους γίνετε με το πάτημα μπουτόν και το ύψος ρυθμίζεται από 75-95 εκ. Διαθέτει αντιολισθητικά υποπόδια. 

22,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

100% secure payments
Περιγραφή

Με μπουτόν ασφαλείας στη θέση επιλογής.

Μέγιστο βάρος χρήστη 100 κιλά
Διαστάσεις: 31 x 26 εκατοστά

Πιστοποιημένο προιόν με ένδειξη CE.

Λεπτομέρειες προϊόντος
AlFACARE
ΒΣ1012
14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: ΒΣ1002

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι αλουμινίου σπαστό

Κατασκευή από αλουμίνιο ελαφρού τύπου, πτυσσόμενο για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Διαθέτει ξύλινη λαβή εργονομικού σχεδιασμού σε σχήμα " Τ ", αντιολισθητικό υποπόδιο, δυνατότητα ρύθμισης του ύψους με μπουτόν ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Τιμή 15,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1013

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι με τετράποδη μικρή βάση

Μπαστούνι με τέσσερα πόδια μικρό Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ελαφρού τύπου ιδανικό για άτομα με μειωμένη ισορροπία κατά τη βάδιση ή άτομα με ημιπληγία. Η ρύθμιση ύψους γίνετε με το πάτημα μπουτόν και το ύψος διαμορφώνεται από 75-95 εκ. Διαθέτει αντιολισθητικά υποπόδια και η μικρή βάση εξυπηρετεί τη χρήση σε σκαλοπάτια

Τιμή 21,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1016

Μάρκα: VITA

Τρίποδο μπαστούνι ασημί

Μπαστούνι με τρία πόδια Ιδανικό βοήθημα βάδισης σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα και ελαφρά αστάθεια. Μεταλλικής κατασκευής ρυθμιζόμενου ύψους με μπουτόν ασφαλείας σε επιλεγμένες θέσεις 73x96 εκ.

Τιμή 12,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1014

Μάρκα: VITA

Μπαστούνι ασημί τετράποδο

Μπαστούνι μεταλλικό με τέσσερα πόδια και μεγάλη βάση Ιδανικό για άτομα μειωμένης κινητικότητας με αστάθεια. Μεταλλικής κατασκευής με ρυθμιζόμενο ύψος 73x96 εκ. με μπουτόν ασφαλείας σε θέσεις επιλογής και αντιολισθητικά υποπόδια. Με πλαστική ανατομική λαβή χειρός για άνετη χρήση.

Τιμή 13,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1006

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι ξύλινο με ίσια λαβή

Μπαστούνι ξύλινο με ίσια καφέ λαβή κατασκευασμένο από ξύλο κορμού υψηλής ποιότητας με ανατομική ξύλινη λαβή, σε σχήμα " Τ".  Μέγιστο βάρος χρήστη 80 κιλά

Τιμή 13,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1001

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι αλουμινίου ρυθμιζόμενου ύψους

Μπαστούνι αλουμινίου Κατασκευασμένο από αλουμίνιο ελαφρού τύπου με ξύλινη λαβή σε σχήμα " Τ ". Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους με μπουτόν ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Με ανατομική χειρολαβή.

Τιμή 14,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1015

Μάρκα: VITA

Μπαστούνι ασημί τετράποδο μικρή βάση

Μπαστούνι με τέσσερα πόδια μικρής βάσης Ιδανικό για χρήση σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα και ελαφρά αστάθεια. Λόγω της μικρής βάσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκαλοπάτια.  Μεταλλικής κατασκευής με ρυθμιζόμενο ύψος με μπουτόν ασφαλείας σε θέσεις επιλογής 73x96 εκ. και πλαστική ανατομική λαβή χειρός. 

Τιμή 13,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1007

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι ξύλινο με κυμματιστή λαβή

Μπαστούνι με ξύλινη ανατομική κυμματιστή λαβή Derby κατασκευασμένο από ξύλο κορμού υψηλής ποιότητας. Μέγιστο βάρος χρήστη 80 κιλά.

Τιμή 13,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1003

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι αλουμινίου σπαστό μπρονζέ

Μπαστούνι αλουμινίου πτυσσόμενο για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Διαθέτει ξύλινη λαβή εργονομικού σχεδιασμού σε σχήμα " Τ " αντιολισθητικό υποπόδιο, δυνατότητα ρύθμισης του ύψους με μπουτόν ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.Εύρος ρύθμισης ύψους: 75-95 cmΜέγιστο βάρος χρήστη 100 KgΔιατίθεται σε ειδική θήκη.

Τιμή 15,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΣ1004

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι ξύλινο με στρογγυλή λαβή

Μπαστούνι με στρογγυλή λαβή κατασκευασμένο από ξύλο κορμού υψηλής ποιότητας. Διαθέτει ξύλινη ανατομική λαβή, στρογγυλού σχήματος. Μέγιστο βάρος χρήστη 80Kg

Τιμή 12,00 €
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

Κωδικός: ΒΣ1011

Μάρκα: AlFACARE

Μπαστούνι με τρίποδη βάση

Ιδανικό βοήθημα για άτομα με μειωμένη ισορροπία κατά τη βάδιση ή άτομα με ημιπληγία.Κατασκευή από αλουμίνιο ελαφρού τύπου με ρύθμιση ύψους από 75-95 εκ, αντιολισθητικά υποπόδια και πλαστική χειρολαβή.

Τιμή 22,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook