Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Ανταλλακτικά λάστιχα πατερίτσας -Πατερίτσες-βακτηρίες αγκώνος
  • Ανταλλακτικά λάστιχα πατερίτσας -Πατερίτσες-βακτηρίες αγκώνος

Ανταλλακτικά λάστιχα πατερίτσας

ΒΒ1007

Ανταλλακτικά υποπόδια κατασκευασμένα από λάστιχο αντιολισθητικής δράσης.

Ιδανικά για όλους τους τύπους μπαστουνιών και βακτηρίων.

1,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Λεπτομέρειες προϊόντος
AlFACARE
ΒΒ1007
8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: ΒΒ1005

Μάρκα: AlFACARE

Πατερίτσες μασχάλης αλουμινίου

Πατερίτσες μασχάλης Πατερίτσες μασχάλης κατασκευασμένες από κράμμα αλουμινίου μεγάλης αντοχής και ελαφρού βάρους. Διαθέτουν πλαστική χειρολαβή και ανατομικό πλαστικό υπομασχάλιο για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Ρύθμιση του ύψους εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού. Στηρίζονται σε αντιολισθητικό ελαστικό προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και...

Τιμή 20,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΒ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πατερίτσες αγκώνος κλειστού βραχίονα

Πατερίτσα αγκώνος κατασκευασμένη από κράμμα αλουμινίου ελαφρού βάρους. Διαθέτει κλειστού βραχίονα λαβή αγκώνος και ανατομικής σχεδίασης πλαστική λαβή χειρός. Διαθέτει πέλμα από λάστιχο αντιολισθητικής δράσης προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Διατίθεται σε ζεύγος. Χρώμα αλουμινίου.

Τιμή 25,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΒ1001

Μάρκα: AlFACARE

Πατερίτσες αγκώνος ανοιχτού βραχίονα

Πατερίτσα αγκώνος κατασκευασμένη από κράμμα αλουμινίου ελαφρού βάρους. Διαθέτει ανατομικής σχεδίασης ανοιχτού βραχίονα λαβή αγκώνος και χειρός με πλαστική επένδυση. Ρύθμιση του ύψους από 73,5 εκ. σε 96,5 εκ. με το πάτημα ενός κουμπιού εύκολα και χωρίς τη χρήση εργαλείων. Διαθέτει πέλμα από λάστιχο αντιολισθητικής δράσης προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια....

Τιμή 21,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΒ1004

Μάρκα: VITA

Πατερίτσες αγκώνος χρωματιστές

Χρωματιστές πατερίτσες αγκώνος. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο ελαφρού τύπου. Διαθέτουν εργονομική λαβή στήριξης στον καρπό και το βραχίονα. Ρυθμίζονται στο ύψος με μπουτόν ασφαλείας από 95 έως 118 εκ. Διαθέτουν αντιολισθητικά λάστιχα με εσωτερική μεταλλική ροδέλα. Διατίθενται ανά ζεύγος. Μέγιστο βάρος χρήστη 110kg.

Τιμή 20,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΒ1003

Μάρκα: AlFACARE

Πατερίτσες αγκώνος με τετράποδη βάση

Ρυθμιζόμενη βακτηρία αγκώνος Είδικά σχεδιασμένη για να συνδυάζει μεγαλύτερη σταθερότητα λόγω των τεσσάρων ποδιών και εργονομική λαβή στηρίζοντας τον αγκώνα. Μεταλλική κατασκευή ελαφρού τύπου. Δυνατότητα ρύθμισης και του συνολικού ύψους και της λαβής με τον αγκώνα με μπουτόν ασφαλείας. Αντιολισθητικές τάπες στη βάση. Μέγιστο βάρος χρήστη 110kg.

Τιμή 22,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΒ1006

Μάρκα: MOBIAK

Πατερίτσες βαρέως τύπου

Πατερίτσες βαρέως τύπου κατασκευασμένες από ατσάλινο σκελετό ρυθμιζόμενες καθ' ύψος. Μέγιστο βάρος χρήστη: 225 κιλά Εγγύηση: 1 έτος Μέγεθος   Ύψος χρήστηMedium    157.5 - 178 cmLarge         178 - 198 cm

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook