Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1002

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Κατασκευασμένος από μεταλλικό χρωμιωμένο σκελετό υψηλής αντοχής. Διαθέτει διακόπτη που ρυθμίζει την αντίσταση της κίνησης στο επιθυμητό επίπεδο. Στα πετάλια διαθέτει δέστρες για καλύτερη συγκράτηση των άκρων. Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο για τη χρήση ποδιών ή στο τραπέζι για τη χρήση των χεριών.

Τιμή 32,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΒΚ1014

Μάρκα: AlFACARE

Πλαινό κάγκελο για νοσοκομειακό κρεβάτι

Προστατευτικό πλαινό κάγκελο κρεβατιού μεταλλικής κατασκευής. Εφαρμόζει στις άκρες του κρεβατιού με τέσσερα άγκιστρα με ελατήριο. Ελευθερώνοντας τα δύο επάνω άγκιστρα αναδιπλώνεται προς τα κάτω δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τη μεταφορά και φροντίδα του ασθενούς. Διατίθεται σε χρώμα μπεζ.

Τιμή 53,00 € Κανονική τιμή 63,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Προέκταση σωλήνα οξυγόνου 7.6μ. -Συμπυκνωτές οξυγόνου
  • Προέκταση σωλήνα οξυγόνου 7.6μ. -Συμπυκνωτές οξυγόνου

Προέκταση σωλήνα οξυγόνου 7.6μ.

ΣΟ1012

Προέκταση σωλήνα οξυγόνου, κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό. Παρεμβάλλεται μεταξύ της παροχής (μάσκα ή μυτάκια) και του συμπυκνωτή. 
Προσφέρει  ελευθερία στις κινήσεις, κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας.

Για την σύνδεση με τα ρινικά θα χρειαστείτε κι ένα συνδετικό.

5,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Λεπτομέρειες προϊόντος
AlFACARE
ΣΟ1012
15 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: ΣΟ1009

Μάρκα: AlFACARE

Ρινικά σωληνάκια υψηλής ροής

Μυτάκια για συμπυκνωτή οξυγόνου Ανεση και ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας.Είναι κατασκευασμένα από μη τοξικό, μαλακό διάφανο πλαστικό υλικό.Η τροφοδοσία του οξυγόνου, γίνεται αποκλειστικά από τη μύτη.Διαθέτουν ρινική διάταξη με ευκολία στην τοποθέτηση, η οποία είναι προσαρμοσμένη σε αγωγό 2,10mμε δυνατότητα αυξομείωσης του αγωγού,...

Τιμή 2,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1001

Μάρκα: AlFACARE

Συμπυκνωτής οξυγόνου yuwell 9f-3 lite

Συμπυκνωτής οξυγόνου κατάλληλο για κατ' οίκον νοσηλεία σε άτομα που χρειάζονται οξυγόνο. Mε γερμανικό μοτέρ και τρία χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: -Τάση: 230V-50Hz. - Επίπεδο θορύβου: 45 dBA.   -Μέγιστη Ροή: 3lt/min. - Διαστάσεις: 50 x 21 x 64 εκ. - Βάρος: 15,5Kg. - Κατανάλωση: 320 Watt. - Εγγύηση: 3 έτη

Τιμή 660,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1008

Μάρκα: AlFACARE

Υγραντήρας συμπυκνωτή οξυγόνου ανταλλακτικός

Ο υγραντήρας οξυγόνου είναι κατασκευασμένος από πλαστικό, ανθεκτικό υλικό και χρησιμοποιείται για την εφύγρανση του οξυγόνου, εμποδίζοντας τη δημιουργία ξηρών πτυέλων, τα οποία ο ασθενής δυσκολεύεται να αποβάλλει.Αναγραφόμενη στάθμη πλήρωσης minimum και maximum.Προτείνεται με χρήση αποσταγμένου νερού και προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους συμπυκνωτών...

Τιμή 3,50 €
Σε απόθεμα

Μάσκα οξυγόνου

Μάσκα οξυγόνου κατασκευασμένη από μη τοξικό, διάφανο, μαλακό, πλαστικό υλικόΔιαθέτει μεταλλικό επιρρίνιο έλασμα εξωτερικά για καλύτερη εφαρμογή στο πρόσωπο καιαυξομειούμενο ελαστικό κορδόνι, για σωστή συγκράτηση στο κεφάλι.Προσαρμόζεται σε κάθε τύπο προσώπου.Συνδέεται με πλαστικό σωλήνα μήκους 2,10m, προσφέροντας ελευθερία κινήσεων

Τιμή 2,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1004

Μάρκα: AirSep

Συμπυκνωτής οξυγόνου Airsep 5lt

Συμπυκνωτής οξυγόνου αμερικάνικου οίκου κατασκευής Κατάλληλος για παροχή οξυγόνου στο σπίτι με μοντέρνο σχεδιασμό και αθόρυβη λειτουργία. Ο ελαφρύτερος συμπυκνωτής παγκοσμίως με μόλις 13,6 κιλά όπου μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα. Πολύ εύχρηστος με το πάτημα ενός κουμπιού και με απλό καθαρισμό χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης....

Τιμή 720,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1010

Μάρκα: AlFACARE

Υδατοπαγίδα συμπυκνωτή οξυγόνου

Η υδατοπαγίδα οξυγόνου παρεμβάλλεται μεταξύ της παροχής (μάσκα ή ματογυάλια) και της προέκτασης του αγωγού (σωλήνα) οξυγόνου. Φιλτράρει τα σταγονίδια του νερού, ώστε να μην επιστρέφουν στο χρήστη και του προκαλούν δυσφορία κατά την οξυγονοθεραπεία.

Τιμή 5,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1007

Μάρκα: AirSep

Φορητός συμπυκνωτής freestyle Comfort

Συμπυκνωτής απ΄τους καλύτερους φορητούς στα 5 lt. Εδώ και 25 χρόνια η Airsep εφευρέτης των φορητών συμπυκνωτών και η Caire ηγέτης στην αγορά οξυγονοθεραπείας ενωθήκαν και κατασκεύασαν τον καλύτερο φορητό συμπυκνωτή της αγοράς! Με μοντέρνα εργονομική σχεδίαση για άνετη μεταφορά με ελάχιστη συντήρηση και μεγαλύτερη εγγύηση. Μόλις 2,3 κιλά σε βάρος και...

Τιμή 2.800,00 € Κανονική τιμή 3.000,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1011

Μάρκα: AlFACARE

Προέκταση παροχής οξυγόνου 2.1μ.

Η προέκταση παροχής οξυγόνου, είναι κατασκευασμένη από πλαστικό υλικό. Παρεμβάλλεται μεταξύ της παροχής (μάσκα ή ματογυάλια) και του συμπυκνωτή.Προσφέρει άνεση και ελευθερία στις κινήσεις, κατά τη διάρκεια της οξυγονοθεραπείας. Για να συνδεθεί και με τα ρινικα θα χρειαστείτε ένα συνδετικό. 

Τιμή 1,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1005

Μάρκα: AirSep

Συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep - NewLife Elite 10 lit

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep, συνδυάζει υψηλή απόδοση και ασύγκριτη αξιοπιστία με το χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης ενέργειας (έως και 20 % εξοικονόμηση). Διαθέτει πλήρες οπτικοηχητικό σύστημα παρακολούθησης στην πρόσοψη της συσκευής, ροόμετρο ακριβείας και δυνατότητα παροχής ιατρικού οξυγόνου καθαρότητας 95% ±3% από 0,5 έως 10 Lt.

Τιμή 1.800,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1003

Μάρκα: AlFACARE

Συμπυκνωτής οξυγόνου οικονομικός Yuwell 5lt

Συμπυκνωτής οξυγόνου κατάλληλος για οικιακή χρήση σε άτομα που χρειάζονται οξυγόνο. Δυνατότητας μέχρι και 5lt/min πολύ εύχρηστος με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατασκευής από τον οίκο Yuwell με γερμανικό μοτέρ και τρία χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τιμή 580,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1006

Φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep FreeStyle 3lt

Φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου FreeStyle από τον οίκο AirSep των Η.Π.Α τεχνολογίας UltraSense™ με ασύγκριτη αυτονομία και αξιοπιστία. Είναι ο ελαφρύτερος και μικρότερος σε διαστάσεις φορητός συμπυκνωτής στον κόσμο, με δυνατότητα παροχής οξυγόνου μόνο κατά την εισπνοή από 1 έως 3 Lt / min, η οποία ισοδυναμεί με συνεχή ροή καθαρότητας 90%. 

Τιμή 2.800,00 €
Σε απόθεμα

Μάρκα: Ca-mi

Εξασκητής αναπνοής Pulmo - Gain

Ο εξασκητής αναπνοής προτείνεται για τη βελτίωση ή τη διατήρησητης αναπνευστικής λειτουργίας σε άτομα που πάσχουν από οξέα αναπνευστικά προβλήματα και σε ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πευμονοπάθεια και κλινήρεις ασθενείς. Βελτιώνει τα συμπτώματα της δύσπνοιας προσφέροντας καλύτερη ποιότητα της αναπνευστικής ροής. Αποσυναρομολογείται πλήρως για εσωτερικό...

Τιμή 9,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1014

Μάρκα: AlFACARE

Μάσκα συμπυκνωτή οξυγόνου

Μάσκα συμπυκνωτή οξυγόνου Απευθύνεται σε άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ρινικά για ιατρικούς λόγους και προτείνεται η χρήση της μάσκας πάντα με την καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού.

Τιμή 3,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΣΟ1002

Μάρκα: MOBIAK

Συμπυκνωτής οξυγόνου irene golden series

Συμπυκνωτής οξυγόνου αθόρυβος και αξιόπιστος. Έξυπνο κύκλωμα αυτοδιάγνωσης με οπτική και ηχητική ένδειξη και ενημέρωση με επισήμανση του προβλήματος στην ψηφιακή του οθόνη. Καταγράφει τον συνολικό χρόνο λειτουργίας, τον τρέχοντα χρόνο από την τελευταία έναρξη λειτουργίας και πρόγραμμα αυτόματης απενεργοποίησης έως και 24 ώρες.

Τιμή 820,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook