Κωδικός: ΠΔ1016

Μάρκα: VITA

Νάρθηκας αποφόρτισης μεταταρσίων ortho wedge

Παπούτσι αποφόρτισης μεταταρσίων ιδανικός για βάδισμα με τραυματισμένο πέλμα. Σκληρή αντιολησθητική σόλα σχεδιασμένη ανατομικά για να μεταφέρει όλα τα φορτία στο πίσω μέρος του υποδήματος για αποφόρτιση των μεταταρσίων. Αυτοκόλλητο velcro με κλιπ στον αστράγαλο για καλύτερη σταθεροποίηση. Μπορεί να πλυθεί.

Τιμή 30,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1007

Μάρκα: AlFACARE

Λάστιχο γυμναστικής

Ελαστικός ιμάντας γυμναστικής κατασκευασμένος από φυσικό λάτεξ. Με απεριόριστες δυνατότητες χρήσης με σκοπό την αύξηση της μυικής δύναμης και της κινητικότητας. Ιδανική χρήση για αθλητές, άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και ηλικιωμένους. Με οκτώ διαφορετικά επίπεδα αντίστασης (με χρωματική διάκριση) για το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Τιμή 4,50 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΜΦ1042

Μάρκα: AlFACARE

Πεταλιέρα ενεργητικής γυμναστικής

Γυμναστής με πετάλια άνω και κάτω άκρων. Η εύκολη χρήση της πεταλιέρας από όλες τις ηλικίες το καθιστούν ένα αποτελεσματικό προιόν για την εκγύμναση και την ενδυνάμωση των μυών χωρίς την καταπόνηση του γόνατος. Καθίστε αναπαυτικά στη καρέκλα και γυμναστείτε. Διατηρεί την σωστή μυική λειτουργία των ποδιών ή των χεριών και την λειτουργία της καρδιάς....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα
Βρεφική ζυγαριά Beurer JBY 80 -Ζυγαριές
  • Βρεφική ζυγαριά Beurer JBY 80 -Ζυγαριές

Βρεφική ζυγαριά Beurer JBY 80

ΖΖ1005

Ζυγός βρεφών από την Beurer με λειτουργία καθαρής ζύγισης και ανατομική επιφάνεια. Η ζυγαριά βρεφών έχει μέγιστη μέτρηση βάρους 20Kg με διαβάθμιση ανα 5gr και δυνατότητα εναλλαγής μετρήσεων σε Kg/lb/oz. Η ζυγαριά διαθέτει αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης -απενεργοποίησης,και είναι εύκολη στο καθάρισμα. 

100,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Περιγραφή

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ανατομική, κοίλη επιφάνεια
Λειτουργία καθαρής ζύγισης
Ευανάγνωστη οθόνη LCD
Απεικόνιση παιδικών παραστάσεων
Εύκολη ενεργοποίηση με το πάτημα στη ζυγαριά (Τεχνολογία "Step-On")
Αυτόματη απενεργοποίηση περίπου 10'' μετά από τη μέτρηση
Εναλλαγή μετρήσεων σε Kg /lb /oz
Λειτουυργία "Hold", για διευκόλυση της ζύγισης βρεφών
Μνήμη τελευταίας μέτρησης
Λειτουργεί με μπαταρίες 2 x AA
Ένδειξη χαμηλής μπαταρίας στην οθόνη
Διαστάσεις: 31 cm (Π) x 55 cm (Μ) x 5,5 cm (Υ)
Μέγιστο βάρος χρήστη 20 Kg
Διαβάθμιση 5 gr
Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών

Λεπτομέρειες προϊόντος
ΖΖ1005
5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κωδικός: ΖΖ1003

Μάρκα: AlFACARE

Ζυγαριά λιπομέτρησης

Με υπολογισμό θερμίδων Ψηφιακή ζυγαριά BMI με μετρήσεις βάρους, λίπους, μυικής μάζας, οστικής μάζας, υγρών και θερμίδων. Κατασκευασμένη από γυαλί 6 mm διαστάσεων 30 x 30 και οθόνη Lcd.  Εύκολη ενεργοποίηση με το πάτημα του ποδιού (step on) και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Διαθέτει 10 μνήμες. Μονάδες μέτρησης σε kg, lb, st. Με δυο χρόνια εγγύηση....

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΖΖ1002

Μάρκα: Medisana

Medisana PSW - Ηλεκτρονική ζυγαριά

Γυάλινη ζυγαριά μέτρησης σωματικού βάρους. Μετρά με ακρίβεια σε kg, Lb και st το βάρος με όριο τα 150 κιλά. Διαθέτει μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη υγρών κρυστάλλων. Ενεργοποιείται αυτόματα όταν πατήσουμε επάνω στην ζυγαριά και απενεργοποιείται όταν κατέβουμε.

Τιμή 26,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΖΖ1001

Μάρκα: AlFACARE

Ψηφιακή ζυγαριά

Ψηφιακός ζυγός Κατασκευασμένος από γυαλί ασφαλείας 6 mm, οθόνη LCD και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Εύκολη ενεργοποίηση (step on) με το πάτημα του ποδιού.  Πιστοποιημένο προιόν με ένδειξη CE και εγγύηση 2 χρόνια. Εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Τιμή 24,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: ΖΖ1006

Βρεφική ζυγαριά Gima 27313

Ζυγαριά για βρέφη Gima 27313 Μια άνετη και οικονομική λύση για τη μέτρηση βρέφους βάρους και ύψους. Με ανατομικό σχήμα για καλύτερη εφαρμογή. Εύχρηστη και λειτουργική μπορεί να προσφέρει όλες τις πληροφορίες για τη σωστή μέτρηση και παρακολούθηση του σωματικού βάρους του βρέφους. Ανώτατο όριο ζύγισης 20 κιλά. Δίδεται με εγγύηση 2 ετών.

Τιμή 69,00 €
Σε απόθεμα

Ακολουθήστε μας στο Facebook